İnsanın var olma enerjisini kontrol altına alamazsınız.

Çünkü yaratıcının sureti söz konusudur.

Çünkü henüz keşfedemediniz. Ve keşfedemeyeceksiniz. Çünkü yaratıcının sureti söz konusudur.

Siz hayatı ne kadar kontrol altına alırsanız alın elbet bir insan insan olmaya başaracaktır. Eğer bir insan hayatı kontrol altına almaya çalışıyor ise diğer o insan olmayı başaranda onu engelleyecektir. Bu kadar basit olmasına rağmen insanlık neden acı içindedir?

İnsanlık soyu insan soyundan gelmektedir. Ancak insanlık soyuna başka canlılar karıştığı için insanlar değişik fizik ve yapıdadırlar. Zenci durup dururken zenci olmadı. Bir takım insanların kıllı olması, beyaz olması, sarı olması başka canlıları yediklerinden dolayı değişime uğramıştır.

Tombik

Hiç bir zaman olmadı ki insan sahip olduğu enerjiyi kaybetsin veya yenilesin. Her dünyaya gelen insan bu enerjiye sahiptir. Bu var olma ve inanç enerjisinden başka bir durum değildir. Bunu ancak gerçek inananlar keşfeder. Onun için bu enerjiyi asla kontrol altına alamazsınız. Her ne kadar değiştirip yönlendirmeye çalışsanızda doğru nokta eninde sonunda kendini bulacaktır. Bunlara rağmen sizin bunu anlamamanız ve keşfedememeniz madde bağımlılığınızdan kaynaklanmaktadır.

Maddeyi keşfedenler hayatı maddeler halinde tanımlayarak size sunmuşlardır. Ve sizde kabul etmiş bulunmaktasınız. Bundan dolayı insan olma enerjisini bulmanız veya keşfetmeniz hayli güçtür. Bu mertebeye bu kademeye ulaşmak için gözlerinizin önündeki perdenin kalkması kalbinizdeki mührün açılması gerekmektedir. Bunu da ancak kullanacağınız kelimeler ile çözebilirsiniz.

Mehmet Arkın Gürbüz
Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks