Cinayet patates cipsi gibidir, bir taneyle yetinemezsin.

İki oğlunu elleriyle boğdu.

Anne değil canavar ! ”Cinayet patates cipsi gibidir, bir taneyle yetinemezsin”.

İngiltere’de önce evcil hayvanlarını eğlence olsun diye öldürenb kadın, ardından dört çocuğunu zehirlemeye çalıştı. Bu girişiminde başarısız olan kadın, iki oğlunu elleriyle boğdu.

İngiltere’nin Sheffield kentinde yaşayan Sarah Barrass ve Brandon Machin, iki çocuğun canına kıyarken gözlerini bile kırpmadı.

Tombik

35 yaşındaki Sarah Barrass’ın kardeşi Martyn, kardeşinin tehlikeli olduğunu bildiğini ve yıllar önce sosyal hizmetleri uyardığını açıkladı.

Sarah ve Brandon’ın sürekli korku filmleri izlediklerini söyleyen Martyn, şiddete meyilli olan çiftin önce evde besledikleri evcil fareyi öldürdüklerini, hızlarını alamayınca hedefe çocukları aldıklarını söyledi.

İngiliz Mirror gazetesine açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki Martyn, Brandon’ın sadece 3-4 yaşlarında bir çocukken bile Blake’e şiddet uyguladığına şahit olduğunu anlattı.

“Onu kolundan sıkıca yakalayıp yere fırlattığını, sonra da yerlerde sürüklediğini görmüştüm” diyen Martyn, Brandon’ın şiddete meyilli olduğunu o zaman fark etmiş.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks