Huawei, 2024 için ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor.

Tarihi yeniden yazacağız.

Huawei’den Apple’a gözdağı! Tarihi yeniden yazacağız.

Şirketin CEO’suna göre Huawei ürünleri 2024’te tamamen yenilikçi olacak. CEO, önümüzdeki yıl tarih yazacaklarını söyledi.

Huawei, 2024 için ürün yelpazesini genişletmeyi planlıyor. Çinli şirket, önümüzdeki yıl “devrim yaratan cihazlarla” teknoloji tarihini yeniden yazmak istediğini ifade etti. Huawei Yöneticisi Yu Chengdong, 2024’te piyasaya sürülecek ürünlerin tamamının yenilikçi olacağını iddia etti.

Huawei’nin yıllık konferansında konuşan Yu Chengdong, zamanı geldiğinde şirketin beklentileri aşacağına dair garanti verdi. Başta akıllı telefon sektörü olmak üzere “başkalarının düşünemediği, yapamadıkları ve hatta yapmaya cesaret edemedikleri” yapacağını dile getirdi.

Benzer Haber
1 1.347
Tombik

Huawei’nin önümüzdeki yıl tanıtacağı ürünleri şimdilik bilinmiyor. Ancak sektör uzmanları, Huawei’nin kendi 5G teknolojisiyle geliştirdiği Kirin yonga setine atıfta bulunuyor. Bu çiple birlikte Huawei, akıllı telefonda 5G pazarına geri dönmüş olacak.

Huawei ve SMIC, 5nm işlemci üretimi için güçlerini birleştirdi. Peki ama imkansız denilen 5nm işlemci için nasıl bir plan devrede?

  • ABD’nin yasağından dolayı Qualcomm’dan 5G’li Snapdragon işlemciler alamayan Huawei, bu alanda büyük bir atılım gösterdi. Çip üretim ortağı SMIC’le birlikte 5nm mimarisi üzerinde Kirin işlemciler ürettiğine dair bazı iddialar da bulunuyor. Son beş yılın yaptırımları göz önüne alındığında bu, Huawei için büyük bir başarı anlamına geliyor.
  • Ayrıca Çinli şirketin HarmonyOS işletim sisteminden güç alan yeni elektrikli otomobiller tanıtacağı da düşünülüyor. Halihazırda Aito ve Luxeed isimli bir alt markaya sahip olan şirket, aynı zamanda otomobiller için multimedya çözümleri de üretiyor. Huawei, önümüzdeki 5 yıl içinde 105 otomobili akıllı hale getirmeyi hedefliyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks