Robotların insanların işlerini elinden alacağı uzun bir süredir konuşuluyor.

Çalışanı olmayan Huawei mağazası açıldı.

Çalışanı olmayan Huawei mağazası açıldı.

Robotların insanların işlerini elinden alacağı uzun bir süredir konuşuluyor. Şimdilik bilim kurgu filmi gibi duran tahminlerin ilerleyen yıllarda yaygınlaşma ihtimali oldukça yüksek. İnsansız hava aracı, insansız otomobil derken şimdi sıra insansız mağaza konseptinde. Huawei de bu konsepte ayak uyduran şirketlerin arasına adını yazdırdı. Çalışanı olmayan Huawei mağazası faaliyete başladı.

  • Daha önce, Amerika Birleşik Devletleri‘nde çalışanı olmayan bir kahve dükkanına gidip robot elinden kahve içmiştik. O videoyu aşağıda bulabilirsiniz. Artık insansız mağaza sayısı çoğalmaya başlıyor diyebiliriz.
Tombik

Huawei’nin dünyanın farklı şehirlerinde mağazası bulunuyor. Bu mağazaları ziyaret eden tüketiciler, mağaza çalışanlarının yardımıyla kendileri için uygun ürünleri seçebiliyor. Çin’de açılan yeni mağaza ise bu mağazalardan ayrılıyor.

Çalışanı olmayan Huawei mağazası, 1 Ocak itibariyle faaliyetlerine başladı. Çin’in Wuhan şehrindeki insansız mağaza silindirik bir tasarıma sahip. Mağazada bir büyük iki de küçük robotik kol çalışıyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks