HarmonysOS 2.0’ın kullanıcı sayısında rekor kırıldı.

Kullanıcılar akın ediyor!

HarmonyOS için rekor sayı: Kullanıcılar akın ediyor!

Huawei’nin ABD’ye olan bağlılığını minimuma indirmek için piyasaya sürdüğü HarmonysOS 2.0’ın kullanıcı sayısında rekor kırıldı.

2019 yılında ABD güvenliğini tehdit ettiği gerekçesiyle kara listeye alınan Huawei, yaptırımların yarattığı tahribatın yaralarını sarmak için yoğun mesai harcıyor. Şirket bu süreçte ABD’ye olan bağlılığını minimuma indirmek için bazı hamleler yaptı. Bunların en dikkat çekeni ise şüphesiz HarmonyOS 2.0.

Android ve iOS‘a rakip olarak görülen HarmonyOS 2.0 piyasaya sürüldükten sonra dünya genelindeki Huawei ve Honor kullanıcıları işletim sistemine adeta akın etti. Bu gelişme şirketin yüzünü fazlasıyla güldürürken, HarmonyOS 2.0’ın kısa sürede elde ettiği kullanıcı sayısı da adeta dudak uçuklattı.

Huawei’nin yeni ekosistemi HarmonyOS rekora koşuyor. Ortaya çıkan son verilere göre iki ayda kullanıcı sayısı 70 milyonu aştı.

HarmonyOS, iki günde 20 milyon kullanıcı kazandı

Haziran ayında resmi olarak piyasaya sürüldükten sonra kullanıcıların adeta akın ettiği HarmonyOS 2.0, yeni rekorlar kırmaya devam ediyor. Huawei’nin son yıllarda ABD ile yaşadığı ciddi sıkıntılardan kurtuluş yolu olarak görülen işletim sistemi için belirlenen hedef yıl sonuna kadar tamı tamına 200 milyon kullanıcı.

İşletim sistemine olan talebi göz önünde bulundurduğumuzda Huawei’nin hedefine yakın zamanda ulaşabileceğini söyleyebiliriz. Açıklanan verilere göre HarmonyOS, piyasaya sürülmesinin ardından ilk haftada 10 milyon, 15 gün içerisinde 15 milyon, bir ayda 30 milyon ve iki aydan kısa bir sürede 70 milyon kullanıcıya kadar ulaştı.

detaylar, Haber Linki

Politika

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks