Hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz.

Artık ne kadar hak ettiyseniz...

Hak ettiğimiz hayatı yaşıyoruz.

Bilmem farkındamısınız, bize verilen eğitimin tek bir amacı vardı duyarsızlıştır ve kabullendir. Eğer böyle olmasa idi şuan bu durumda olmamız mümkün değildi.

Tarihin ne kadar önemli olduğundan çok geleceğin bize neler getireceği öğretilse idi şuan başka gezegenlerde yaşıyor yaratıcının bize sunmuş olduğu evreni keşfetmiş olabilirdik.

Tombik

İnsanın varlığında ki enerjiyi keşfedenler bize bu hayatı sunanlardır. Bizi kullananlar ve hayatımıza hükmedenlerdir.

  • Onların kurmuş olduğu hayat formunda duyarsız ve kabullenmiş olarak yaşıyor ve ölüyoruz. Zamanı gelince yaratıcıya böyle söylersiniz…Bizi duyarsızlaştırdılar ve kabullendirdiler…

Youtuberlerın yaptığı gibi yada araştırmacıların hazırladığı gibi zamanın ötesine gidip de bir takım insanları öne sörerek örnek vermenin ne anlam ifadesi olabilir. Eğer önemli bir zaman var ise oda bugündür.

Siz bugünü kurtarmalısınız. Bugün yarını hak etmiş olduğunuz hayata sahip olacaksınız. Geçmiş size asla bugünü veremez ve yarını yaşatamaz.

Zaman an meselesidir.

İnsan bir enerji ile doğmuştur ve o enerji ile de sonsuza dek var olacaktır. Sizin eğitim sistemin de uydurmuş olduğunuz ve bir takım kişilere bağlayarak delil göstertiğiniz gerçeklikler asla gerçek değildir.

Gerçeklik sonsuzluktur. Gerçeklik geçici bir kavram olamaz. Şuan geçici bir hayata sahip değil misiniz? Sizce bu bir gerçeklik olabilir mi? Onun içindir ki eğer gerçek olmayan bir hayatınız var ise bunu hak etmişsiniz demektir.

Siz hak ettiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Çünkü öğrenmek, araştırmak, var olmayı irdelemek, hakka sahip olmak, bireyi anlamak, toplumu yorumlamak ve insan olma olgularını kavramaya çalışmadınız. Gayret etmediniz ve gerçekleri söyleyenleri anlamayı denemediniz.

Ve size hak ettiğiniz bir hayat verildi. Her ne kadar sizi mutlu etmeye çalışsada…

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks