Hadisler insanların yarısının nazardan öldüğü bildiriliyor. Peki nazar nasıl anlaşılır?

Üzerinizde nazar olduğunun 5 kesin belirtisi

Üzerinizde nazar olduğunun 5 kesin belirtisi.

Hadisler insanların yarısının nazardan öldüğü bildiriliyor. Peki nazar nasıl anlaşılır? Kişi üstünde nazar olduğunu nasıl anlar? Ölüme kadar götüren nazarın belirtileri nelerdir? İşte nazar belirtileri…

Nazar belirtilerinin en yaygını: karşı konulamaz uyku isteği

Tombik

Nazara maruz kalan insanlarda yoğun bir uyuma isteği vardır. Çok uzun zaman uyuyup gerçekte uykularını alsalar dahi uykuya şiddetli gereksinim duyarlar. Sabahları çok güç uyanırlar. Gün içinde boş bırakılırlarsa hemen uykuya dalarlar.

Üzerinde nazar olan şahıs herhangi biri ile konuştuğunda onun da uykusunu getirir. Ne kadar heyecanlı bir konu anlatırsa anlatsın karşıdaki kişi esnemeye başlar. Telefonda dahi konuştuğu kişinin uykusunu getiren insanlar vardır ki bunlar yoğun nazara maruz kalan kişilerdir.

Çok sayıda eşyanın kırılması ya da bozulması

Üzerinde nazar olan kişinin çok sayıda eşyası kısa bir sürede bozulmaktadır. Uzun yıllardır kullanılan eşyaların bozulup kırılması bir yana yeni alınan ürünler de bir çırpıda ciddi biçimde arızalanmaktadır.

Bazı durumlarda kişinin kullandığı saat, telefon gibi dijital ya da mekanik araçlar da ortada ciddi bir sebep yokken normalden daha sık bozulmaktadır. Eski kuşaklar bu durum için “Nazarın eli değdiği her şeyi bozar.” ifadesini kullanmışlardır ki bu yargı kesinlikle çok doğru bir çıkarımdır.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks