Genelkurmay, Afrin operasyonunda bir tanka düzenlenen saldırıda beş askerin şehit olduğunu açıkladı.

Harekâtta 15. gün… 6’sı Afrin’de 8 şehit.

Genelkurmay, Afrin operasyonunda bir tanka düzenlenen saldırıda beş askerin şehit olduğunu açıkladı. Afrin kırsalındaki çatışmada Uzman Çavuş Ali Yılmaz şehit düşerken 2’si ağır 5 asker de yaralandı. Kilis’teki hudut karakoluna düzenlenen roket saldırısında nöbet kulübesindeki Uzman Çavuş Ahmet Bayram şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Hakkâri’deki çatışmada yaralanan Osman Akagündüz dün şehit oldu.

Afrin Operasyonu on beşinci gününe girdi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yaptığı açıklamaya göre Afrin’deki çatışmada bir asker şehit oldu. TSK, harekatta bir tankın saldırıya uğradığını da duyurdu. Buradaki saldırıda 5, asker şehit düştü. Türk jetleri, tankın vurulduğu bölgeye hava harekatı düzenlendi. Öte yandan, Kilis’te hudut bölgesine düzenlenen saldırıda bir asker daha şehit oldu. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde 1 Şubat’ta üs bölgesine PKK’lilerce sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan ve Hakkari Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Piyadeli Sözleşmeli Er Muhammed Osman Akagündüz, şehit oldu.

Tombik

Gece düzenlenen harekatta 15 PYD ve IŞİD mevzisi vuruldu. 74 terör örgütü üyesi öldürüldü… TSK’nin açıklamasında şimdiye kadar 897 PYD’linin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Sınır karakoluna düzenlenen tanksavarlı saldırıda 4 asker yaralandı.

TSK’DEN SON AÇIKLAMA: BİR TANKIMIZ İSABET ALDI, 5 ASKERİMİZ ŞEHİT

Türk Silahlı Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada, bir tankın saldırıda isabet aldığı açıklandı. Saldırı sonucunda 5 askerin şehit olduğu belirtildi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks