Xiaomi Mint Browser.

İnternet Tarayıcısı Piyasasında Yeni Rakip.

İnternet Tarayıcısı Piyasasında Yeni Rakip: Xiaomi Mint Browser.

İş internet tarayıcısı seçmeye geldiğinde, Android kullanıcıları çok daha rahat davranabiliyorlar. Firefox Focus, Samsung İnternet, Opera ve fazlası. Şimdi de karşımızda yeni bir seçenek var: Xiaomi Mint Browser.

Benzer Haber
1 3

Xiaomi, dünyanın en çok satan telefon markalarından bir tanesi; bunların büyük bir oranını da alt ve orta seviye telefonlar oluşturuyor. Xiaomi Mint Browser’ın temel mantık anlayışı da bu düşünülerek ortaya konulmuş. 10 megabayttan daha az boyutuyla düşük sistemli telefonlarda çok daha iyi çalışmayı hedefleyen Mint Browser, birçok tarayıcının sahip olduğu gizli mod, sesle arama, okuma modu gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Tombik

Android Police’ın günümüz şartlarında artık alt-orta seviye sayılabilecek telefonlarından biri olan LG G4 ile yaptığı testler, uygulamanın oldukça hızlı olduğunu ortaya koymuş. Opera Mini’de olduğunun aksine sayfaları başka bir yerde yükleyip cihaza aktarmaktansa diğer tarayıcıların da kullandığı klasik yolu kullanıyor.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks