Gençlerbirliği Beşiktaş maçı sonucu 0-1.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, 1-0 kaybettikleri Beşiktaş maçının ardından konuştu. Ligin en güçlü takımına karşı oynadıklarını söyleyen Özat, maçın son dakikalarında Şenol Güneş’in, taç atmak isteyen oyuncunun önünü net şekilde kestiğini söyledi.

Beşiktaş’a deplasmanda 1-0 mağlup olarak üst üste 2. yenilgisini alan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Ümit Özat karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Özat, “Esasında maç evvelinde düşündüğümüz gerçekleşmedi. Ofansif kadroyla sahaya çıktık. Daha doğru çıkışlar yapsaydık farklı bir sonuçla dönebilirdik. Normal bir oyundu. Puan ya da puanlar alsak bize ekstra katkısı olurdu. Önümüzde Akhisar maçı var. Kazanan her zaman haklıdır, kazananı tebrik etmek gerekir.” dedi.

“İnönü’de herhalde bu kadar ofansif kimse oynamamıştır”

Tombik

Ofansif bir kadroyla sahaya çıktıklarını söyleyen Özat, “İnönü’de herhalde bu kadar ofansif kimse oynamamıştır. Ben oyuncuların bu kadar yaslanacağını bilmiyordum. Benim onlara güvenimden daha fazla, onların kendi yeteneklerine güvenmesi gerekiyor. Bazı oyuncular birbirlerine eşlik edebilse, doğru paslar yapabilseydik, oyun daha da soğuyabilirdi. Sonuçta karşınızda güçlü bir takım var. İlk yarıyı önde bitirebilirdik. Planlarımızda ilk yarını sonuçlarına göre oyunlarımız vardı. Alper’in sarı kartı ve Jailton’un sakatlanması bizi etkiledi. Önümüzde 9 maç var. Geldiğimizde son sırada olan bir takım vardı. Uzun bir seri yakalamamıza karşın cendereden çıkamadık. Direkt rakiplerimiz de puan alıyor.” açıklamasını yaptı.

“En iyi kadro Beşiktaş ve Başakşehir’de”

Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun’un gol atacağını tahmin ettiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.

Oğuzhan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Çok pozisyona girdik ama gol atamadık”
“Başakşehir maçı için avantajlı gidiyoruz oraya. Evimizde çok güçlüyüz, bunu da gösterdik. Çok pozisyona girdik ama gol atamadık, bu sezon bu konuda biraz zorluk çekiyoruz.”

“Futbolcu hep oynamak ister, maçı sever”

“Bu dönemde her futbolcuya ihtiyaç var. Çok kısa dönemde, çok maç oynuyoruz. Futbolcu hep oynamak ister, maçı sever. Yorucu geçiyor ama takım iyi, formdayız.”

“Cenk’in gol atacağını tahmin ediyordum”

“Devre arasında Cenk’in golünden haberim oldu, güzel gol atmış. Bugün gol atacağını tahmin ediyordum. Türkiye’de kendini kanıtlamış biri zaten, kardeşim aynı zamanda.”

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks