Gelecek gerçek inançtır.

Çünkü vaad edilen vardır.

Benim iletişimim kontrol altında tutanlar…

Sizi artık kınamıyorum. Sadece intikam duygusu besliyorum.

Allah’ın izni ile o gün geldiğinde yüzünüze baktığımda insan mısınız, onu tespit edeceğim. İnsan değilseniz sorun yok, sizi bir uzaylı olarak kabul edeceğim. Dua ediyorum da merhamet duygularım kaybolmasın sahip olduğum yol değişmesin.

Tombik
  • Siz hak edilmiş bir hayata tecavüz ederken, bunun hesapsız, kitapsız kalacağını düşünüyor iseniz çok büyük bir hata içerisindesiniz.

İster hünkar olun, ister şeytanın başı, isterseniz bir ülkeyi yöneten başkan veya dünyanın en zengini…Benim gözümde hepsi aynı. Düşman düşmandır, hakka tecavüz varsa yaptığının cezası verilecektir.

Benim ceza vermek ne haddime.

Alemlerin sahibinin ilahi idaleti ile yeryüzü taş kesildiğinde ancak senle sopa ile kapışabilirim. Yada kafana bir kaç taş fırlatarak belki yaralarım. O yaraların acısı bile bana yeter…

İşte gördüm mü bu kadar büyük bir hükmün ve adaletsizliğin içerisinde bir parça küçük taş belki adaleti sağlayacaktır. Senin beynin bunu algılayamayacak kadar da zayıftır.

Yetisiz bir beyin ile insanı kontrol altına almak ateşin suyu kontrol altına almaya çalışması gibidir. Ama sen bunu anlayamazsın.

İnsanı ve insanlığı kandırdığını düşünerek ancak kendini kandırırsın bir de cehennem de bir hiç olarak küçük bir kıvılcım olman, ne kadar hüzünlü bir olay.

Belki inanmıyorsun. Belki tanrı yok diyorsun. Belki tanrı olmaya çalışıyorsun…Şunu bilmelisin ki varlığın bile bunları inkar edemez. Var olman varlığının gerçeğidir. Varlığın da sahibi nefes alıp verdiğin bedenin de seni yaşatan kalp dediğin et parçasındadır. Bana bu kalbin nasıl attığını ispat edebilir misin?

Bir zerre, bir virüs, bir parazit, bir gereksiz varlık olmana rağmen insana karşı hüküm vermen ve insanlığı kontrol altına almaya çalışman aslında senin suçun değil diğer insanların suçudur.

  • Bugün bir kontrol mekanizması var ise ve bende bu mekanizmanın içerisinde isem suçlu olan sen değil insanlıktır.

Duyarsız ve kabullenmiş bir toplumun gerçekleri görmesi, algılaması ve öngörüde bulunarak yarına yani geleceğe adım atması çok zordur.

Şunu bilmeniz gerek ki yarın inançtır. Gelecek gerçek inanlarındır. Çünkü vaad edilen vardır. Sonsuzluk vardır. Bunlarda gelecek zamandadır.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks