Fransa’nın başkenti Paris’te sabaha karşı olaylar çıktı.

Corona virüs karantinası cehenneme döndü!

Paris yanıyor… Corona virüs karantinası cehenneme döndü!

Gelen son dakika haberine göre; Fransa’nın başkenti Paris’te sabaha karşı olaylar çıktı. Corona virüs krizi nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanan ülkede polis ekipleri ile protestocular arasında arbede yaşandı. Ülkede covid-19 salgınından hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 395 artarak 19 bin 718’e yükseldi. Öte yandan Paris’te sokakların temizlendiği sularda covid-19 izine rastlandı. İşte tüm detaylar…

Dünya corona virüs kriziyle sarsılırken Fransa, ülkedeki gerginlikle de mücadele ediyor. Bu görüntüler Ülkenin başkenti Paris’in kuzeyindeki arka sokaklarda çekildi.

Tombik

Sabahın ilk saatlerinde, Cezayir kökenli Fransız bir gazeteci tarafından çekilen ve sosyal medyada yayılan görüntüler 60 bine yakın kez izlendi, onlarca kez paylaşıldı.

Paris’in kuzeyindeki Villeneuve-la-Garenne’de bu sabah erken saatlerde sokakta protestocu gruplar tarafından havai fişek patlatıldı, polis ekipleri ise göz yaşartıcı gaz ve sertlikle cevap verdi.

Protestocu gruplar sokakta toplanırken silahlı polis kuvvetleri de bölgeye yayıldı. Cezayir kökenli Fransız gazeteci Taha Bouhafs Paris sokaklarında çıkan olayları kameraya aldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks