FETÖ firarisi Can Dündar, sığındığı Almanya’da Türkiye’yi hedef almaya devam ediyor.

"Ahlaksız John Dündar" İslam'a saldırdı.

“Ahlaksız John Dündar” İslam’a saldırdı.

FETÖ firarisi Can Dündar, sığındığı Almanya’da Türkiye’yi hedef almaya devam ediyor. Son olarak vatan haini Dündar, 300 sözde Fransız aydının Kur’an-ı Kerim’den bazı ayetlerin çıkarılmasını istemesine destek verdi.

Vatan haini Can Dündar, rezilliklerine bir yenisini daha ekledi. FETÖ firarisi olarak sığındığı Almanya’da attığı tweetlerle ihanetlerine devam eden Bay John, bu kez açıkça İslam’ı hedef aldı. Fare gibi sığındığı Almanya’da şahsiyetsizliğini ‘özgürce’ yaşayan John Dündar, aralarında Fransa eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin de bulunduğu 300 İslam düşmanının, Kuran-ı Kerim’den bazı ayetlerin şiddete teşvik ettiği gerekçesiyle çıkarılması çağrısı yapan bildirisine sahip çıktı.

Tombik

Alçak bildiriye tepki gösteren Diyanet İşleri eski Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu’nun açıklamaları üzerinden İslam’ı hedef alan FETÖ uşağı John, Bardakoğlu’nun, “Hıristiyanlığın tarihi din adına işlenmiş cinayetlerle dolu” ifadelerine karşılık olarak, “Ah evet, mesela Paris’te Madımak Oteli’ni yakıp aydınlarını boğmuşlardı” tweetini paylaştı.

BARDAKOĞLU İSLAM DÜŞMANLARINA CEVAP VERMİŞTİ

Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, İslam’a saldıran faşist Fransızlara “Hıristiyanlığın tarihi din adına işlenmiş cinayetlerle dolu. Avrupa’nın ortasından katliamlar yaparak Kudüs’e kadar geldiler. İncil’de de Tevrat’ta da benzeri metinler zaten vardır. Ama şiddetin sebebi olarak bu metinleri değil, onu hırs ve bağnazlık gözüyle okuyanları görmek gerekir” diye cevap vermişti.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks