Evinize giren televizyonlar tamamen değişiyor, bakın ne geliyor?

Televizyonlar şekil değiştiriyor, yeni dönem başlıyor.

Televizyonlar şekil değiştiriyor, yeni dönem başlıyor.

Koronavirüsün etkileri tüm dünyada hızla devam ederken, diğer yandan teknoloji de gelişmeye devam ediyor. Evinize giren televizyonlar tamamen değişiyor, bakın ne geliyor?

Telefonlar son 5 yılda ciddi boyutta değişti; bambaşka cihazlara dönüştü. Diğer yandan televizyonlar da son teknolojiye uyuyor. Samsung da dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2020 kapsamında ilk kez yeni televizyonunu görücüye çıkarmıştı. Beklenen TV, aylar sonra satışa çıktı! Televizyon, görüntüsü ve özellikleriyle şaşırtıyor…

Samsung Q950TS 8K QLED TV modeli Tayvanlı tedarikçilerin de yardımıyla özel bir birleşim sürecine sahip. Ön panel olduğu gibi gövdeye entegre edilmiş ve çerçevelere ihtiyaç kalmamış. Sadece alt çerçevenin kalınlığı kaide nedeniyle biraz fark ediliyor.

Infinity Screen adı verilen bu teknoloji ile birlikte kasanın kalınlığı 15mm olmuş. Çerçeveler kalktığı için projeksiyonun verdiği duvara yansıtma hissiyatı daha parlak bir şekilde izleyiciye sunuluyor.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks