Toplumu kin ve düşmanlığa itecek açıklama yapanlar için harekete geçilmesi.

Eren Erdem’den iktidarı susturup cumhuriyet savcılarını utandıran soru!

Eren Erdem’den iktidarı susturup cumhuriyet savcılarını utandıran soru!

CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Cumhuriyet savcılarına seslenerek, toplumu kin ve düşmanlığa itecek açıklama yapanlar için harekete geçilmesini istedi.

Yandaş medya ve sosyal medya üzerinden darbe planını vurgulayıp tehditler savuran şahıslar hakkında bir işlem yapılmaması tartışmalara neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde sıkça eleştirilen Sevda Noyan’ın “Bizim aile en az 50 kişiyi götürür” açıklamalarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun oğlu ve AKP Gençlik Kolları eski genel başkanı İsmail Karaosmanoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden “Bir mangayı donatacak kadar silah ve mühimmatım var” açıklaması üzerine tepkiler çığ gibi büyüdü.

Sosyal medyada yargı işaret edilirken yargının ilgili şahıslar ile ilgili henüz bir adım atılmaması dikkat çekti.
CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Cumhuriyet savcılarına seslenerek, “Eğer bir CHP’li; “elimde bir manga donatacak silahım var” deseydi başına ne gelirdi?” sorusunu yöneltti.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks