En son gerçekleştirilen 10 yenilik nedir diye sorsak birkaçını kolayca bilebilirsiniz.

En Yeni 10 Teknolojik Yenilik.

En Yeni 10 Teknolojik Yenilik.

En son gerçekleştirilen 10 yenilik nedir diye sorsak birkaçını kolayca bilebilirsiniz. Ama aşağıdakilerden bazıları sizi şaşırtabilir. 2019 yılında gerçekleşen son 10 teknoloji yeniliğini sizler için yazımızda derledik.

İnovasyon Teknoloji Yapay Zeka Bilgisayar Robot İnternet Medikal Akıllı Ev

Tombik

1) Yapay Zeka Büyüyor

Son yıllarda yapay zeka için çok büyük finansal yatırımlar yapılıyor. İşletmelerin %80 i yapay zekaya yatırım yaparken önceden yapmış olanlar da yatırımlarını büyütüyor. Yapay zekaya yapılan bu büyük yatırımlar sonucu oluşan para akışı derin öğrenme alanında ciddi yeniliklerin gerçekleştirilebilmesini sağladı. Teknoloji uzmanları yapay zekanın önümüzdeki birkaç yıl içerisinde istenilen duruma getirilebileceğini söylüyor.

2) Işık Hızında İnternet

İnternet bağlantısını hızlandırmak istedikçe bu yönde yapılan çalışmalarla teknoloji daha da ilerliyor. Hemen her yerde bulunan ışık hızında internet hayatın birçok alanında kullanılıyor. Daha hızlı internet daha verimli çalışabilmek demek. Ayrıca uzaktan çalışan insanlar için daha güvenilir iletişim araçları sağlayacaktır.

3) Hayatımızı Zenginleştiren Akıllı Teknoloji Evimizi Değiştiriyor

Hayatımızda önemli bir role sahip olan akıllı teknoloji evimizde de yerini aldı. Daha iyi ev aletleri ,telefonlar, bilgisayarlar sosyalleşmemizi sağlarken evimizdeki cihazların kontrolünü evde olmasak dahi gerçekleştirmemize imkan tanıyor. Bu mevcut eğilimler, evde teknoloji ile eğlenirken daha fazla kontrol için işlerimizi kolaylaştıracak gibi gözüküyor.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks