Eğitim almadık eğitildik.

Medeni köle haline gelmek için...

Bilgi dene data veya veri neydi ve bizlere ne öğretildi. Bunu kim ve neden yaptı…

Çok fazla derinlere inmeye gerek yok ancak bilgi bir kuyu gibidir fakat dibi yoktur. Öğrenmek bir dipsiz kuyudur başlangıcı vardır bitişi olmaz, çünkü akıl denen bir enerji veri depolayan bir beyin mevcuttur.

Gelin görün ki fiziksel verilerin ve fiziksel yaşam formunun eğitiminin dışında birde görünmeyen hissedilebilen verilerde söz konusudur. Hiç bir zaman bize öğretilmeyen sadece basit bir felsefe ile açıklanan bazı dersler gibi pas geçilen.

Örneğin;

  • Rüzgar variz gerçek olan bir durumdur.
  • Yaratıcı variz olan gerçek bir durumdur.
  • Melekler variz olan görçek bir durumdur.
  • Enerji variz olan gerçek bir varlıktır.
  • Yoktan var olan varlık gerçek bir durumdur.
    v.s. Bunları elle tutamaz gözle göremezsiniz. Fizikselliği olmayan gerçekliklerdir. Tabiki şuan sahip olduğunuz fizik ve yaşam formu ile.

Düşünün ki gözle görülmeyen elle tutulmayan ve fiziksel olarak kabul edilmeyen var oluşların birine inanç, diğerine felsefe bazılarına ise sadece isim verilmiştir.

Halbuki öğretilmesi gereken gerçek bir olgu vardı. İnsanı insan yapan, insanlığı yücelten, insanı insani değerler ile koruyan bir enerji…

  • Bize hep enerji makineleri çalıştıran yada fiziksel olgular meydana getirilmiş başka fiziksel maddeleri yöneten bir kaynak gibi kabul ettirildi.
  • Gerçekte insan denen üstün yaratılmış canlı evrenin en yüksek ve en derin enerjisine sahipti. Bu hep saklandı gizlendi ve bunu bilen, bulanlar bunu kendilerine mal ettiler.
  • Çünkü işbirliği yapmışlardı ve işbirlikçileri vardı. Peki kimdi bu işbirlikçileri… Nasıl organizasyon kurdular ve neyi kullanarak bir örgüt olma haline geldiler. Kim kimi dürttü de insanlığı yönetmek bir ideoloji haline getirildi.

İşte kurulan bu örgüt yeni adı ile ‘New Order World‘ yani ‘Yeni Dünya Düzeni‘ dedikleri üç beş kişi ile başlayıp sonra binlere ve o binlere şuan milyonlara ulaşan oluşum…

Onlara kim yardım etti, bunu nasıl başardılar ve nasıl insanlığa hükmetmeye başladılar…

Bakınız en dibe iniyorum…O dibin her ne kadar dibi olsada başlangıç insanlara verilen eğitimdir. Onlar bize eğitim vermediler onlar bizi eğittiler.

Gerçekleri öğrenmememiz, kurdukları düzene uyum sağlamamız ve sahip olduğumuz inancı aşağı çekmek için tüm gerekenleri yaptılar.

Bizlere manyetik dalgalarla hükmettiler. Göremediğimiz, bilemediğimiz ve öğretilmeyen ancak gerçekte var olan elektro manyetik frekans ile… (Magnetizm)

İnsan beynine gelen ses, müzik ve diğer frekanslarla eğitim aldık. Okullardaki eğitim sadece sizin için biçilen bir yol haritasından ibaretti.

Yaşam formunu ele geçirmek ve yönetmek…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks