Dünyanın hem en ünlü hem de en ilginç kahini olan Nostradamus

Gelecekte Türkiye...

Dünyanın en ilginç kahini Nostradamus’tan korkutan kehanetler! Gelecekte Türkiye…

Dünyanın hem en ünlü hem de en ilginç kahini olan Nostradamus, 2 Temmuz 1566 yılında hayatını kaybetti. Geriye ise tüm dünyanın hala merakla okuduğu pek çok kehaneti bıraktı. Bu kehanetlerin içerisinde neler yok ki! 11 Eylül saldırısı, Fransız Devrimi ve nicesi. Nostradamus’un kehanetlerinden Türkiye de nasibini aldı. İşte Nostradamus’un kehanetleri.

2 Temmuz 1566’da hayatını kaybetti. Hitler’in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus’un geleceğe dair öngörüleri merakla takip ediliyor.

Tombik

Ölümünün yıl dönümünde Nostradamus’un kehanetlerini sizler için derledik.

1) 2. Henry’nin at üzerinde dövüşürken bir kaza sonucu ölmesi
“Genç aslan yaşlı olana üstün gelecek
Hem de savaş alanındaki tek bir çarpışmada
Altın bir kafesin içinden gözlerini çıkartacak
İki yara bir olacak ve o zalimce bir ölümü tadacak.” (1:35)

Henry, Nostradamus’un uyarılarına aldırış etmeden Comtede Montgomery ile birlikte bir at üzerinde dövüş turnuvasına katılır. İki taraf da üzerinde aslan işlemeleri olan kalkanlar kullanmaktadırlar. Montgomery, Henry’den 6 yaş daha küçüktür.

Dövüşün sonlarına doğru, Montgomery mızrağını indirmekte geç kalır. Darbe sonunda kırılan mızrağın iki parçası, Henry’nin altın kaplama miğfer vizöründen içeri girerek başına saplanır. Bunlardan biri gözüne, diğeri de şakağına saplanmış, ikisi de beyine batmıştır. 10 gün boyunca acı çeken Henry öldüğü zaman, Nostradamus’un “zalimce ölüm” kehaneti de gerçekleşmiştir.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks