Dünyadaki Küresel güçlerin başkanı olarak bilinen David Rockefelle.

Dünya’yı Kaosa sürükleyen iki aile şeytanın dünyadaki yüzleri.

Dünya’yı Kaosa sürükleyen iki aile şeytanın dünyadaki yüzleri!

Dünyadaki Küresel güçlerin başkanı olarak bilinen David Rockefeller, kimlik kartında kendisini “Dünya Devlet adamı” olarak ilan etti. ABD’nin süper güç olarak dünyayı yönetmesinin arka planındaki organizasyonlarda onun imzası vardır. ABD’de 20’yi aşkın çok uluslu şirketin koordinasyonunu yapar, yönlendirir. Irak’taki gelişmelerden de o sorumludur.

David Rockefeller

Tombik

O’nun hayat hikâyesi, kim olduğunu, neler yaptığını gözler önüne serer. Kimliği belirsiz birisi değildir. 1915 yılında New York’ta doğan ve X’in not defterindeki bilgilere göre 2007 yılı içinde yaşamaya devam eden Amerikalı iş adamı. O’nun kimlik kartında “Önde gelen banker, hayırsever, dünya devlet adamı” olduğu sözleri yazılı. Ünlü Standart Petrol tröstü’nün kurucusu ve 19. yüzyıl sonlarında ABD ve dünyanın en zengin iş adamı olarak gösterilen John D. Rockefeller’in torunu. Çocukluğunu New York yakınlarında dedesinin malikanesinin bulunduğu Kykuit’teki şatoda geçirdi. 1936’da Harvard Üniversitesini bitirdi. Mezuniyet tezi olarak Fabian Sosyalizmi konusunu seçmişti. Dedesinin iştiraki bulunan Chase Manhattan bankasında müdür yardımcı olarak göreve başladı. 1940 yılında Chicago Üniversitesinde doktorasını “Kullanılmayan kaynaklar ve Ekonomik İsraf” konusu üzerine yaptı. 2. Dünya Savaşı’nın patlak vermesi üzerine Amerikan ordusunda görev aldı. Kuzey Afrika ve Fransa’daki askeri harekatlara katıldı. Askeri harekatlarda istihbarat şefliği görevini başarı ile yürüttü.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks