Dinozor heykelleri ve fıskiye kaldırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna.

Dinozor heykelleri ve fıskiye neden kaldırıldı? Başkan Tuna açıkladı…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara Orman Çiftliği’ndeki dinozor heykelleri ile Başkanlık Makamı’nın önünde yer alan fıskiyenin kaldırılmasıyla ilgili konuştu.

Habertürk TV’de soruları cevaplayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, önemli açıklamalarda bulundu.
Tuna, Atatürk Orman Çiftliği önündeki dinozor heykelleri ile Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nın önünde yer alan ve sosyal medyada defalarca kez gündem olan fıskiye ile ilgili de dikkat çeken sözler söyledi.
Dinozor heykelleri ve fıskiye neden kaldırıldı Başkan Tuna açıkladı…

Tombik

Tuna’nın açıklaması şöyle:

“Dinozorları ben kaldırmadım, yerine koydum. O dinozorun yeri orası değildi. O geçiş döneminde, Ankapark henüz bitmediği için, gelen geçen geçen vatandaşların gezme imkanı olmadığından, ‘Bakın burada böyle şeyler var’ diye göstermek içindi. Onun sırası geldi, oradan aldık ve yerine koyduk.

Dinozor heykelleri ve fıskiye neden kaldırıldı Başkan Tuna açıkladı…

(‘Fıskiye neden kaldırıldı?’ sorusu üzerine) Bunları böyle tabulaştırmak pek doğru değil. Onun da sebebi şu; göreve geldikten sonra sayın Bakanlarımız ziyarete geldiler. Bakanlarımız gelince, korumalar falan orada bir araç trafiği oldu. Ben bilmiyordum da böyle bir şey olduğunu (Twitter’da gündem olması). Bir fıskiye orada olmuş, burada olmuş… Ben işime bakarım. Dinozormuş, fıskiyeymiş… Ben bunlara takılırsam, ileriye dönük yapacağım işlerin planlamasını yapamam.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks