Çok vahim bir durumdayız…

Sefalet ve acizlik içerisindeyiz...

Kendini zeki zannedip insanlığı yönetmeye çalışanlar, bilmeliler ki yıkım yakında ve sert olacaktır. Ne kadar hayata hakim olurlar ise olsunlar bir son meydana gelecektir.

Benzer Haber
1 166
  • O sonun sonunda kendileri için ayrı bir son olacaktır. Bunu bilmelerine rağmen hükümlerine devam etmeleri ise dehşet vericidir.  İnsanlık şuan bir çizginin üzerindedir. Ve bu çizginin dengesi bozulmak üzere…
  • Hakimiyetlerini madde ile birleştirip insanlığı maddeleştiren ve görselliğe boğanlar her insanın aptal olduğunu düşünmeye devam etmektedirler. Gerçekleri gören ve algılayanların her ne kadar sesi çıkmasada emin olun çok yüksek bir haykrış meydana gelecektir. Ve bu haykırışla yıkılacak olan ‘Düzen’ sistemi huzuru ve barışı tadacaktır.
  • Bizi bu vahim hayata sürükleyip sokanlar cezasını bulacak insanlık insan olmaya yeni bir adım atacaktır. Bu bir döngüdür her helaktan sonra kalan insanlar dünya nüfusunun yeniden meydana getirir.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks