Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi 120W’lık şarj adaptörü geliştirdi.

Xiaomi telefonlarını saniyeler içerisinde şarj edecek

Xiaomi telefonlarını saniyeler içerisinde şarj edecek.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi 120W’lık şarj adaptörü geliştirdi. Artık telefonlar saniyeler içerisinde şarj olacak.

Son yıllarda hızlı şarj konusunda önemli adımlar atılıyor. Artık 4000 – 5000 mAh bataryaya sahip telefonları yarım saatin altında şarj etmemiz mümkün. Özellikle Çinli üreticilerin bu konuda somut adımlar attığını biliyoruz. Xiaomi, Oppo, Vivo ve Huawei hızlı şarj teknolojileri konusunda güzel işler yapıyorlar.

Eğer hızlı şarj konusunda çalışmalar bu şekilde devam ederse, muhtemelen birkaç yıla akıllı telefonlarımızı sadece saniyeler içerisinde şarj edebileceğiz.

Hatırlanacağı üzere Xiaomi kısa süre önce 100W hızlı şarj teknolojisini tanıtmış ve bu teknoloji ile donatılmış olan modellerin yalnızca 17 dakikada tam şarja ulaşabileceği iddia edilmişti.

Şimdi ise 120W hızlı şarj teknolojisi gündeme geldi. Dilerseniz sızdırılan bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elbette bu şarj adaptörünün akıllı telefonlarda ne zaman aktif olarak kullanılmaya başlayacağı bir diğer soru işareti. Malum iş sadece adaptörle bitmiyor. Telefonda yer alan batarya ve şarj devresinin de bu teknolojiyi desteklemesi şart.

Detaylar, Haber Linki

Anlamlara Anlam Katan Sözler

anlamlı sözler ve cümleler

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks