CHP’nin cuma günü resmen açıkladığı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce.

Kılıçdaroğlu'yla görüştüm ve adaylığa talip olduğumu ilettim.

Abdüllatif Şener: Kılıçdaroğlu’yla görüştüm ve adaylığa talip olduğumu ilettim.

Abdüllatif Şener, “Erken seçim gündeme gelince CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştüm ve cumhurbaşkanı adaylığı konusundaki talebimi ilettim” dedi.

CHP’nin cuma günü resmen açıkladığı cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, mitinglerine başlarken AKP’nin kurucularından Abdüllatif Şener, CHP’nin aday belirleme sürecinde kendi isminin geçmesini ve yaşanan gelişmeleri aktardı.

Tombik

RS FM’de yayınlanan Yavuz Oğhan’dan Bidebunudinle programına konuk olan AKP’li eski başbakan yardımcısı ve maliye bakanı şunları söyledi:

”Türkiye sonucu ne zaman öğrendiyse ben de o zaman öğrendim. Genel Merkez’den tam bir açıklama yapılmadığı için bazı çevrelerde tereddüt oluştu, ama ilerleyen saatlerde Genel Merkez’in karar verdiğini öğrendik. Türkiye için, ülkemiz için hayırlı olsun. Umarım mevcut iktidar yapısını değiştirecek bir seçim sonucu ortaya çıkar. Türkiye normalleşme yoluna girer. Bütün isteğimiz budur.”

‘KILIÇDAROĞLU DA MEMNUNİYET DUYDUĞUNU İFADE ETTİ’

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks