CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyeti şimdi demokrasiyle taçlandırıyoruz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte demokrasimizi yükselteceğiz.

Kemal Kılıçdaroğlu: Birlikte demokrasimizi yükselteceğiz.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyeti şimdi demokrasiyle taçlandırıyoruz ve bunu büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Demokrasi kararlılığımızı bütün dünyaya bildireceğiz ve bildirdik de.” dedi.

Kılıçdaroğlu, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından parti genel merkezi önünde toplanan kalabalığa hitap etti.

Tombik

Türkiye’nin demokrasiye inananlarla, bütün dünyanın da Türkiye ile gurur duyduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “İnanın, bütün samimiyetimle söylüyorum, demokrasiye inanan bütün dünya, Türkiye ile ve son seçimler dolayısıyla yine Türkiye ile gurur duyuyorlar. Demokrasiye inanan insanlar, demokrasiden yana tavır alanlar, demokrasiyi sonuna kadar savunanlar sizlerle, herkes ama herkes, gurur duyuyor.” diye konuştu.Daha önce “Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırdığımız zaman bir anlam kazanacaktır” ifadesini kullandığını aktaran Kılıçdaroğlu, “Cumhuriyeti şimdi demokrasiyle taçlandırıyoruz ve bunu büyüteceğiz, güçlendireceğiz. Demokrasi kararlılığımızı bütün dünyaya bildireceğiz ve bildirdik de.” diye konuştu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks