Cep telefonunu kaybeden oğlunu sandalyeye bağlayıp 5 saat boyunca döverek ölümüne sebep oldu.

Oğlunu Sandalyeye Bağlayıp 5 Saat Döverek Öldürdü.

Çin’de yaşanan akıl almaz olayda cani anne, karda oynarken cep telefonunu kaybeden oğlunu sandalyeye bağlayıp 5 saat boyunca döverek ölümüne sebep oldu.

Doğu Çin’de dokuz yaşındaki bir çocuk, cep telefonunu kaybettiği için annesi tarafından dövüldükten sonra ölü bulundu.

Tombik

SANDALYEYE BAĞLAYI ODUNLA DÖVDÜ

Yerel kaynakların bildirdiğine göre lakabı Ming Ming olan çocuk, 5 Ocak akşamı saat 18 ile 23 saatleri arasında 5 saat boyunca aralıksız bir şekilde şiddet maruz kaldı. Cani annenin çocuğu bir sandalyeye bağladığı ve bir odun parçası ile dövdüğü ifade edildi. 9 yaşındaki çocuğun suratından ve kafasında aldığı yaralar sonucu öldüğü anlaşıldı.

TELEFON 2 GÜN SONRA BULUNDU

Annesinin telefonu ile dışarı çıkan çocuk, telefonu karda kaybetmişti. Komşular iki gün sonra karlar eridiğinde telefonun bulunduğunu söyledi.

GÜVENLİKTEN YARDIM İSTEDİ

Vücudunda ciddi yaralar olan çocuk olay yerinde hayatını kaybetti. Çinli bir haber sitesi, çocuğun annesiyle yaşadığı Taizhou’nun Huang Qiao ilçesindeki mahalleye ait güvenlik kamerası görüntülerini yayınladı. Görüntülere göre saat 3 civarında bir parkta telefonu aramaya giden çocuğun sonuç alamayınca bir güvenlik görevlisine gidip yardım istedi.

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks