Bursa’nın Orhangazi ilçesinde hayvanları ile ot toplamak için araziye çıkan bir kişi ölü olarak bulundu

Ot toplamaya gitti ölü bulundu.

Ot toplamaya gitti ölü bulundu.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde hayvanları ile ot toplamak için araziye çıkan bir kişi ölü olarak bulundu.

Olay Keramet Mahallesi’nde meydana geldi. Çalıştığı işyerinden çıktıktan sonra akşam saatlerinde traktörü ile hayvanları için ot toplamak üzere araziye çıkan Ahmet Ayrancı (52), akşam eve dönmeyince eşi aramaya çıktı.
Bir süre mahallede aranan Ahmet Ayrancı için Jandarma ekipleri ve köylü seferber oldu. Uzun süre aranan Ahmet Ayrancı gece saat 02.00 sıralarında mahalleden yaklaşık 500 metre mesafede hayvancılık yaptığı çiftliğine yakın bir noktada ölü olarak bulundu.

Tombik

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALDIĞI ÖĞRENİLDİ

Traktör ile kaza yapıp traktörün altında kaldığı belirlenen Ahmet Ayrancı için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Ancak Ayrancı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı Ahmet Ayrancı’nın kaza yaptığı bölgede inceleme yaptı. Evli ve 2 kız çocuğu babası olduğu belirlenen Ahmet Ayrancı’nın cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks