Bazı haber başlıklarını yorumladık. Kısa ve öz azıcık da dokundurarak.

Haber başlıkları ne anlatıyor.

Haber başlıklarına yorumlar…

Başlık : Günah işleyen hemen tevbe ve istiğfar yapmalıdır…

Ee o zaman sürekli günah çıkarmak gibi bir durum ortaya çıkıyor. Çünkü her saniye günah işleniyor. Nasıl olur da her saniyeden sonra tevbe edip tekrar günah işlenebilir ki…

Başlık : Maç oynanmasın direkt penaltıya geçsin.

Diyen bir vatandaşın kafası iyi olmalı. O zaman maç yapmasın takımlar direk penaltı atarak sonuca gitsinler. Aslında mantıklı da sayılır. Çünkü maç 90 dakika penaltılar daha az zaman alır. Demek ki farklı kafa yapısına sahip futbol adamları da var.

Başlık : Fetö elebaşı Gülen’den 6 aydır görüntü yok.

Belki estetik yaptırmıştır. Kim bilir. Yada ölmüştür. Benim anlayamadığım düne kadar arkasından koşup hatta onun adamlarının arkasında namaz kılıyordunuz. Nasıl niyet etmişsiniz bir türlü çözemedim…Kalpten gelen iyi bir niyet doğru yolu gösterirdi diye düşünmekteyim.

Hüseyin Baş: Atatürk’ün ölümünden sonra 1000 yıl geri gitmiş gibiyiz.

Sormazlar mı bu kadar Atatürk’ü destekliyordunuz da neden onun gibi bir kaç yönetici çıkaramadınız. Yada onun düşünce fikirlerini biliyordunuz da neden bunları doğru bir şekilde gençliğe öğretemediniz?

Başlık : Devletten çocuk parası müjdesi; İşte şartlar.

Bu Türk Basın Medyasına gülmemek elde değil. Bir olay olduğunda ucu kendilerine dokunsa yeri göğü yakarlar ama yalan başlık atmaya gelince yada yönetenlere yalakalık yapınca sanki bunları yapanlar onlar değil. Bunlar değişik bir şey.

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks