Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un başörtüsünün fiyatı dudak uçuklattı!

Yeni asgari ücret açıklandı.

Asgari ücreti açıklayan Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un başörtüsünün fiyatı dudak uçuklattı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un taktığı başörtüsünün fiyatı ne kadar?

  • Ünlü modacı Avro üzerinden bakanın taktığı türbanın fiyatını açıkladı.
Tombik

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un taktığı başörtüsünün fiyatı ne kadar? Ünlü modacı Avro üzerinden bakanın taktığı türbanın fiyatını açıkladı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un da katıldığı toplantıda 2020 yılı için belirlenen asgari ücret 2 bin 324 TL, brüt ücret de 2 bin 943 TL olarak kamuoyuna duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın jestini bekleyen asgari ücretli adeta hayal kırıklığı yaşadı. Bakan Zümrüt, Erdoğan’ın jestinin yüzde 15 olarak asgari ücrete yansıdığını ima ederek, enflasyonun üstünde zam yapıldığını ifade etti. Uyuyan bakan olarak da anılan Turizm eski Bakanı Atila Koç’un kızı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un başörtüsünün fiyatı sosyal medyada gündeme geldi. Ünlü modacı, bakanın taktığı başörtüsünün 180 Avro olduğunu iddia etti.

Tüm bu tartışmalara ünlü modacı Barbaros Şansal farklı bir açıdan yaklaştı. Şansal asgari ücret haberi paylaşıp fotoğraftaki Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un eşarbını kast ederek “180 Avro” diye yazdı.

188 Euro yaklaşık olarak bir asgari ücretin yarına denk geliyor. Güncel kurdan hesaplandığında Bakan zümrüt’ün taktığı başörtüsünün fiyatı 1186 TL. Bakanın taktığı başörtüsünün fiyatının ne kadar olduğu konusunda bakanlıktan henüz bir yalanlama ya da doğrulama gelmedi.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks