Bırakın Google yaptırım uygulasın.

Kimin zarar göreceğini zaman gösterecek.

Bırakın Google yaptırım uygulasın…

  • Biraz düşünün lütfen. Nasıl bir yapının içerisinde olduğumuzu ve nasıl bir sanal alem hayatının bize yön verdiğini.

Google baba diyor ki yeni çıkacak telefonlarda Türkiye’ye android güncellemesi vermeyeceğiz ya vermesin. Zaten parası olan telefonunu yeniliyor. O da yenilemesin ne var yani.

Tombik
  • Diyelim ki eski telefonlardada android güncellemesi olmuyor, olmasın be kardeşim ne olacak telefon dediğiniz zaten iletişim için e zaten iletişim de kontrol altına da olduğuna göre… Yani işin özü bu işin sonu yine onlara dokunacak Türkiye’ye hiç bir şey olmayacak. Hatta belki de bu yaptırımlarda daha fazla zararı onlar görecek.

Uyanın bunlar hep oyun. Belki işin başka bir boyutu vardır. Yani yeni android yazılımlarda bizim olmamamız gerekiyor olabilir yada bizim bilmememiz gereken bir takım işlemler yapılıyor olabilir.

Kim kimi düşünüyor anlamıyorsunuz…

Bir de zaten Google istediği şeyleri aramalarda getirmiyor mu? Gerçek verimi geliyor zannediyorsunuz…Çok safsınız. Parayı bastıranları, sistemin içinde olanları ve ‘Düzen‘e itaat edenleri getiriyor. Bir nevi kendi aralarında para transferi yapıyorlar.

  • Hadi diyelim ki dürüst çalışıyor peki neden yıllardar aynı firmalar Google ilk sayfalarında??? Kriterlerim var SEO (CEO) kurallarım var diyor hep hikaye…

Üstüne üstlük sanal bir ortamın ne kadar gerçek olduğunu kanıtlayabilirsiniz…Burada var orada yok bugün var yarın yok…Çekersiniz fişi biter işi.

HAber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks