Azınlık tarafından uydurulmuş çoğunluğun hayatı…

Bugün bize hayatı diretenler ve egemenliğini ilan edenler Matematik denilen sayısal rakamlar ile hükmetmektedirler.

Azınlık tarafından uydurulmuş çoğunluğun hayatı…

  • Kendini akıllı zanneden bir takım stupidler çoğunluğa bir takım hayatlar uydurmuş ve bir takım insanlar ile bunları yaymıştır. Bunun en büyük göstergesi ve delili almış olduğunuz eğitimdir. Çünkü size verilmesi gereken eğitim değil almanız gereken eğitim verilmektedir.
  • Bir takım insanlar tarafından planlanmış ve başka bir takım insanlar tarafından kabul görmüş bir eğitim, size eğitim olarak sunulmaktadır.
  • Felsefe, mantık, ideoloji ise bireyselliğe bağlanmış. Halbuki varlığın var oluşu felsefeden, mantık kabul edilmiş insan haklarından, ideoloji ise eşitliğin göstergesiden meydana gelmektedir…Matematik hiç bir zaman ön plana çıkarılmamış sürekli edebiyat öne sürülerek insanlara sanat veya arabesk ortamı hazırlanmıştır.
  • Bugün bize hayatı diretenler ve egemenliğini ilan edenler Matematik denilen sayısal rakamlar ile hükmetmektedirler. Bunun en büyük delili ise teknolojidir. Tüm teknoloji ürünleri kodlardan meydana gelmektedir. Bu kodların temelindede matematik yatar.

Saflığımızı, iyiliğimizi ve inancımızı kullanan bu insanlar kimler ve neden böyle bir yola girmişlerdir.

Tombik
  • Bu durum çok net ve anlaşılır olmasına rağmen, çoğunluğun bunu kabul etmemesinin nedeni ise aptal yerine koyulmalarından kaynaklanmaktadır. Hem çoğunluksunuz hem de kabullenmiş bir hayatınız var…
  • Önce şunu düşünmeliyiz Azınlık bu cesareti nereden alıyor??? ve çoğunluğu nasıl bu hale getirerek kabullendirilmiş bir yaşam sunmuştur.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks