Avcılar’da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmanın 2 şüphelisi.

Avcılar’da ölümle biten silahlı çatışmanın 2 şüphelisi tutuklandı.

Avcılar’da ölümle biten silahlı çatışmanın 2 şüphelisi tutuklandı.

Avcılar’da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmanın 2 şüphelisi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.Avcılar’da dün akşam saatlerinde aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olan iki grup sokakta birbirlerine kurşun yağdırmıştı.

Avcılar’da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı çatışmanın 2 şüphelisi, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Avcılar’da dün akşam saatlerinde aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olan iki grup sokakta birbirlerine kurşun yağdırmıştı. Çıkan çatışmada Hikmet E. hayatını kaybederken, olay yerine yakın bir çöp kutusunda 2 adet tabanca ele geçirilmişti. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri çatışmaya karışan Ahmet E.(24), Tarık C. (23), Osman Türker A.(26), Emin Can A.(19), Ramazan Y.(19), H.A.K(17), Umut Can L.(19) ve Çiya E.’yi (24) yakalayarak gözaltına almıştı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Tarık C., Ahmet E., Mertcan A., Çiya E., Ramazan Y. ve Umut Can L. serbest bırakılırken, Hacı Ali K. ile Emin Can A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olaya karışan şüphelilerin uyuşturucu ticareti, uyuşturucu kullanmak ve kasten adam yaralama gibi çeşitli suçlardan toplam 83 suç kayıtlarının olduğu da öğrenildi.

Detaylar, HAber Linki

Sağlık

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks