Aralık ayının en merakla beklenen filmlerinden olan Jumanji.

Film, geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla ülkemizde de vizyona girmişti.

Yeni Jumanji filminden gişede müthiş performans Jumanji:

  • The Next Level gişedeki ilk hafta sonunda tahminlerin üzerine çıkmayı başardı. Film, geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla ülkemizde de vizyona girmişti.

Aralık ayının en merakla beklenen filmlerinden olan Jumanji: The Next Level nihayet vizyona girdi. Tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılanan film, gişedeki ilk haftasında beklentilerin de üzerine çıkarak müthiş bir performans ortaya koymayı başardı. The Next Level, ABD’deki ilk hafta sonunda 60,8 milyon dolarlık gişe hasılatı yaptı.

Tombik

Deadline’da yer alan bilgilere göre Jumanji: The Next Level’ın dünya genelindeki toplam hasılatı şu anda 213 milyon dolar seviyesinde. Ancak film, Çin de dahil olmak üzere bazı ülkelerde bir hafta erken vizyona girmişti. Yani bu rakam 10 günlük gişe hasılatını temsil ediyor.

  • Jumanji: The Next Level’ın kadrosunda Dwayne Johnson, Kevin Hart ve Danny DeVito gibi beyaz perdenin sevilen yüzlerini görüyoruz. İlk filmin yakaladığı müthiş başarının ardından The Next Level’ın da yine gişede başarılı olması bekleniyordu. Ancak filmin Çin ve ABD’deki ilk hafta hasılatları yine de gişe analistlerinin tahminlerini aşmayı başarmış.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks