Ana gündem maddesi milyonların heyecanla beklediği asgari ücret zammı.

AK Parti MKYK'sı asgari ücret gündemiyle toplanıyor.

Milyonların zammı için kritik gün! AK Parti MKYK’sı asgari ücret gündemiyle toplanıyor.

AK Parti MKYK’sı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında bugün toplanıyor. Ana gündem maddesi milyonların heyecanla beklediği asgari ücret zammı. Toplantıda işçi, işveren ve özel sektör temsilcilerinin asgari ücret konusundaki talepleri Erdoğan’a iletilecek.

Ak Parti MYK 2022 asgari ücret zammının da içerisinde olduğu kritik konuları görüşmek üzere bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantılarında parti kurmaylarıyla bir araya gelecek. Toplantının en önemli gündem maddesi asgari ücret.

3600 EK GÖSTERGE

2022 yılında öncelikli olarak ele alınacak yasal düzenlemeler de masada olan bir diğer başlık olacak. AK Parti, altıncı Yargı paketini ve 3600 ek gösterge düzenlemesini 2022 takvimi içerisinde çıkarmayı planlıyor. Bu konular da toplantıda detaylıca ele alınacak.

KÜÇÜK ESNAFA VERGİ DESTEĞİ

Toplantıda kurmaylar, hükümetin koronavirüs kapsamında özellikle küçük esnafa verdiği desteğin sahadaki yansımalarını anlatacak.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks