Aklın dışı mantığın içi boşaltılmış.

Sizce düşünmek sadece doğruyu bulmak mı?

Hadi harflerin kimler tarafından bulunduğunu bilmiyoruz da peki harfleri birleştirip kelimeleri kim uydurmuş diye sormazlar mı?

  • Kim kime neyi öğretti nasıl buldu ve geleceğe nasıl taşıdı… Şuan burada kullandığım kelimeleri kim nasıl icat etti ve bize neden öğretti? Her zaman yazarım size hazır bir yaşamın üzerine dünyaya geldiniz, onun için bazı durumları bilmeniz imkansız.
  • Bazen Elon Musk’a  katılmamak elde değil. Bende kendi kendime soruyorum, acaba bir yazılımın içerisinde miyiz? Bunu düşünmenin binlerce nedeni var.

Bize aklı ve mantığın tanımlayan ve kelimeleri bulan zaten onlar değil mi? Evrende veya dünya da geçmiş de kim vardı, kimler yaşadı ve ne oldu.

Tombik

Biz sadece kitapları okuyoruz ve onları öğreniyoruz. Peki bu kitapları yazanlar kimdi ve ne için yazdılar…

  • Akıl kelimesini siz buldunuz, mantık kelimesini siz uydurdunuz daha sonra ise akıllı insanları aptal ilan ettiniz mantığı ise saflık, cahillik saydınız. Şimdi size soruyorum kafanızın üzerinde taşıdığınız ve içerisindeki düşünen enerjiye beyin dediğiniz canlı ne işe yarar diye araştırdınız mı? Aklın ve mantığın buradan çıktığını biliyor muydunuz? Düşünmenin ne anlama geldiğini hiç düşündünüz mü?

Sizce düşünmek sadece doğruyu bulmak mı? Yoksa düşündüklerini meydana getirmek mi?

  • Ben şuan düşünüyorum yaşam denen hayat formu aklın dışına taşınıyor, beynimizin içindeki mantığın ise içi boşaltılıyor. Artık yaşam formunuzda mantık aramayacaksınız…

Heceleyin Ak ıl, Man tık…Sonra düşünün.

MAG

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks