Teknoloji ne kadar ileri de…

Geçmiş olsun.

Siz sadece bir kullanıcı ve kobaysınız.

Teknoloji o kadarı ilerideki bir takım şeyleri duysanız bile inanamazsınız. Siz inandığınız gibi yaşamaya devam edin. Çünkü aklınız ancak çalıştığı kadardır ileriye gidemez.

Aklını kullananlar ise sizi ve insanlığı kullanmaya devam ediyorlar. Tabi bu iyi bir durum değil. Ancak bu iyi durum olmayan durum aklı olanlar tarafından yapılıyor yani sizden hiç bir farkları yok. Peki neden bizim aklımız ileriye doğru gidemiyor veya istediğimiz gibi çalışmıyor. Çünkü hayatı gereksiz yere meşgül eden bir ekonomik yapı var. Ve hayat bu ekonomik yapı üzerine inşa edilmiş. Sizde bu ekonomik yapı ile savaşıp ölüyorsunuz.

Tombik

Teknoloji ise ekonomik yapıdan öte aklın ilerlemesi ile ilerleyen bir durum. Önemli olan doğru adımları atmak ve doğru olanları yapmak. Hayatın yapı döngüsü enerjiden meydana geldiğine göre sizin sahip olduğunuz enerji ile bir hayat formu var. Bunu bilenler sadece fiziksel boyutları kullanarak düşüncelerini ve fikirlerini ilerletiyorlar.  Eğer önemli olan beyin ise ve onun içindeki hücreler ile bir düşünme bir var oluş gerçek oluyor ise teknoloji ne kadar ileri de olursa olsun insan aklı teknolojiden üstündür. Çünkü onun yaratıcısı insandır.

İnsanı yaratan da bir yaratıcı ise o kadar korkmaya gerek yoktur. İşte bunu da teknolojiyi icat edenler bilmektedirler. Ondan dolayı ilerlemekten korkmamaktadırlar.

Peki siz neden korkuyorsunuz…

Haber Veriyoruz

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks