Adnan Oktar yapılanması; Yapılanmaya ilişkin önemli bilgiler veren S.E.

Adnan Oktar yapılanmasını a.nlattı

Adnan Oktar yapılanmasını anlattı.

Adnan Oktar yapılanmasının detayları şikayetçilerin ifadeleriyle her geçen gün biraz daha netlik kazanmaya başladı. Sözcü, Adnan Oktar yapılanması içinde bir dönem yer aldıktan sonra ayrılan S.E.’nin emniyette verdiği ifadeye ulaştı.

Yapılanmaya ilişkin önemli bilgiler veren S.E., Adnan Oktar için “Tartışmasız ve kesin tek lider. Verdiği emirler asla sorgulanamaz” ifadesini kullandı. Oktar’dan sonraki en yetkili ismin Didem Ürer olduğunu söyleyen S.E., örgütün bütün erkeklerinden sorumlu kişinin ise soruşturma kapsamında firari olan Tarkan Yavaş olduğunu iddia etti.

Tombik

HİYERARŞİK YAPILANMANIN TEPESİNDE GRUP “İMAM BACILAR”

Örgütteki hiyerarşinin, ”imam bacılar”, ”imam kardeşler”, ”kardeşler” ve “kız kardeşler” şeklinde ayrıldığını anlatan S.E., ”imam bacılar” grubunun öncülerinin M.B, Y.A, G.G ve A.S., isimli kadınlar olduğunu ileri sürdü.

ÇALIŞAN KIZLAR GRUBU HER AY MAAŞLARINI GETİRİR VERİR

S.E., bu grupların altında 10-15 kişiden oluşan ”Çalışan kızlar” grubu olduğunu belirterek, “Bu kişiler genellikle Avrupa Yakası’ndaki 3-4 örgüt evinde kalırlar. Ay sonunda maaşlarını getirip Dragos’taki evde bulunan imam bacılardan birine teslim ederler” dedi. S.E., “Çalışan bacılar” grubunda yer aldıklarını iddia ettiği 14 kadının ismini de tek tek ifadesinde dile getirdi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks