Adnan Koç ve kardeşleri hakkında yürütülen soruşturma.

Ünlü oyuncu ve kardeşleri 90'ar yılla yargılanacak.

Ünlü oyuncu ve kardeşleri 90’ar yılla yargılanacak.

ATAŞEHİR’de uyuşturucu operasyonu sırasında kardeşleri ile birlikte gözaltına alınan ve birden fazla kişi tarafından birlikte yağma, Görevi yaptırmamak için direnme ve Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklanan oyuncu Adnan Koç ve kardeşleri hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Soruşturma sonucu hazırlanan iddianamede, tutuklu Adnan Koç ve kardeşleri Ahmet Koç ile Mehmet Hayri Koç’un kendilerini gözaltına alan polislere direnerek silahlarını aldıkları, yere yatırarak darp ettikleri, kafalarına silah dayadıkları, ateş ederek öldürmeye teşebbüs ettiklerine yer verildi. Koç ve tutuklu iki kardeşi hakkında, Suçun delillerini gizleme, yok etme ve ortadan kaldırmak amacıyla kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürmeye teşebbüs suçunun da aralarında bulunduğu çeşitli suçlardan ayrı ayrı 45’er yıldan 90’ar yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Tombik

SİLAHLARINI ALDIKLARI POLİSLERİ ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSLE SUÇLANDILAR

Ataşehirde 15 Mart 2018 tarihinde uyuşturucu operasyonu sırasında gözaltına alınan oyuncu Adnan Koç, kardeşleri Ahmet Koç, Mehmet Hayri Koç ile gözaltına alınan kardeşleri için karakola giderek kargaşa çıkardığı öne sürülen Şehymus Koç ve Mehmet Pınarbaşı hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede Adnan Koç, Ahmet Koç, Mehmet Hayri Koç, gözaltına alındıkları sırada silahlarını aldıkları polisleri öldürmeye teşebbüs etmekle suçlandılar.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks