ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın görüşmesi sona erdi.

Erdoğan ve Tillerson 3 saat görüştü: Türkiye’nin öncelikleri ve beklentileri açıkça iletildi.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’ın görüşmesi sona erdi. Tillerson ve Erdoğan görüşmesinin olumlu ve verimli geçtiği öğrenildi.

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmek üzere Ankara’ya geldi. 3 saat 15 dakika süren görüşme Türkiye ile ABD arasında yapılan en uzun görüşme oldu.

Tombik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’ın görüşmesi 19.41’de Saray’da başlayan görüşme sona erdi. Görüşme 3 saat 15 dakika sürdü. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert görüşmeye ilişkin “Türkiye ile aramızdaki gerginliğin yükseldiği açık ama çalışabileceğimiz çok fazla alan var” derken, Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından “Türkiye’nin öncelikleri ve beklentileri açıkça iletildi” açıklamasında bulunuldu.

‘Herkes IŞİD ile mücadeleye odaklanmalı’

Detaylar
Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks