Yerel seçimlerin ardından belediyelerdeki anlayış farklılığı kamuoyuna pek fazla yansımıyor.

Yavaş, Gökçek dönemine büyük fark attı.

Yavaş, Gökçek dönemine büyük fark attı.

Yerel seçimlerin ardından belediyelerdeki anlayış farklılığı kamuoyuna pek fazla yansımıyor. Yerel düzeyde çok ciddi değişimler gerçekleşse de basına yansıması sınırlı oluyor. Başkentteki gelişmeler, anlayış farkını işleme zorunluluğunu gündeme getirdi.

  • CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “çılgın” değil, gerçekçi projelerle başkentlilerin yaşamını kolaylaştırma arayışında. Daha önce yapılan şikâyetlerin hemen hiçbirinin sonuç vermediği, gelen yanıtların da sonucu değiştirmediği bir “Mavi Masa” uygulaması vardı. İktidar değişti, anlayış değişti. Şimdi her Ankaralı, yaşadığı sorunu rahatlıkla sonuç alabileceği umuduyla Mavi Masa’ya bildiriyor.
Tombik

Belediyenin gündeme getirdiği yenileme ve koruma bölgeleri tamamlanıp uygulanmaya başladığında kentin merkezi bölgelerindeki değişimi de herkes görmüş olacak.

Ayrıca Mansur Yavaş’ın birkaç ayağı bulunan Halk Market projesi de alanında ilk. Ankara’nın üreticisi, satıcısı ve tüketicisinin kazanacağı bir proje. Ankara kırsalında üretimi yapılan ürünler, belediyenin öncülüğünde kent merkezinde yoğunlaşan tüketicilere ulaştırılacak. Uygun fiyatla satılması hedeflenen ürünlerin bakkallarda da bulunması için çalışma yürütülüyor. Proje gerçekleşirse Ankaralı’nın parası yine Ankaralı’ya gitmiş olacak.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks