0 555 339 7979 - 0 532 708 30 04

Bulunan cesetlerinin ikisinin de erkek olduğu ve kayıp kardeşlere ait olmadığı
İstanbul'da sahilde iki ceset bulundu.
Tuzla sahilinde 2 ceset bulundu.
İstanbul’da sahilde iki ceset bulundu. Cesetlerin bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis başlangıçta bir süre ön Sarıyer sahilde kaybolan kardeşler sandı! Ancak Tuzla’da bulunan cesetlerinin ikisinin de erkek olduğu ve kayıp kardeşlere ait olmadığı anlaşıldı.
- İstanbul Tuzla sahilinde başından vurulmuş halde iki erkek cesedi bulundu.
- Sarıyer sahilde geçtiğimiz hafta esrarengiz bir şekilde denize düşerek kaybolan Ayşe Can ile kardeşi Velat Can’dan 5 gündür haber alınamıyor. İki kardeşin akıbeti hala bilinmezken bu sabah Tuzla’da polise yapılan bir ihbarda denizden 2 ceset çıktığı bildirildi.
Liman Caddesi’nde sahil mevkiinde 2 kişinin hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede cesetleri bulunan kişilerin ölen kardeşlerle ilgisi olmadığı ve başlarından vurulduğu ortaya çıktı.
Sağlık görevlileri 2 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Çalışma başlatan polis ekipleri, hayatını kaybeden kişilerin Melihcan Etemoğlu ve Muhammet Kaya olduğunu belirledi.