Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz.

Erdoğan müjdeyi verdi! Halk ekmek gibi halk sebze geliyor.

Erdoğan müjdeyi verdi! Halk ekmek gibi halk sebze geliyor.

AK Parti Grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Pazardaki bu fiyatlara ayar çekme kararı aldık. Gerekirse bu adımları atacağız. Vatandaşımıza sağlıklı ucuz ürün vermeye çalışacağız. Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz” dedi.

Benzer Haber
1 2

AK Parti grup toplantısında ekonomiye ilişkin açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazarlardaki fiyatlar konusunda vatandaşı rahatlatan mesajlar verdi. Çarşı pazarda sivri biberin fiyatı 12 lirayı aşarken, domates, patlıcan, ıspanak fiyatları da ocak ayında rekor oranda artmıştı.Hükümet sebze ve meyve fiyatlarını dengelemek için halk ekmek benzeri bir formülü düşünüyor.

Tombik

Dün Beştepe’deki kabine toplantısında bu konunun görüşüldüğünü belirten Erdoğan, “Pazardaki bu fiyatlara ayar çekme kararı aldık. Gerekirse bu adımları atacağız. Vatandaşımıza sağlıklı ucuz ürün vermeye çalışacağız.Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks