ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Görgün.

ASELSAN'ın ikincil halka arzında talep toplanacak.

ASELSAN’ın ikincil halka arzında talep toplanacak.

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Görgün, “ASELSAN’ın ikincil halka arzında 31 Mayıs-1 Haziran’da talep toplanacak. Yurt içi bireysel ve kurumsal yatırımcılara ayrılan pay yüzde 60 oranında. Böylece milletimizin şirketinin yeni paylarının yine milletimize ayrılmasını tercih ettik” dedi.

ASELSAN’da ikincil halk arz 31 Mayıs’ta başlayacak.

Tombik

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün, ASELSAN’ın ikincil halka arzında 31 Mayıs-1 Haziran’da talep toplanacağını belirterek, “Yurt içi bireysel ve kurumsal yatırımcılara ayrılan pay yüzde 60 oranında. Böylece milletimizin şirketinin yeni paylarının yine milletimize ayrılmasını tercih ettik” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin haberleşme ihtiyaçlarının milli ve özgün olarak karşılanması amacıyla 1975 yılında kurulan ve şu anda dünyanın en büyük 100 savunma sanayi şirketi içinde 57’inci sırada olan ASELSAN, ikincil halka arzı öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Görgün, 2017 sonu itibarıyla net karını 1 milyar 388 milyon TL’ye ulaştıran ASELSAN’ın elindeki iş hacmini (backlog) 6 milyar 800 milyon dolara çıkardığını ve bu yılın mart sonu itibarıyla 2022 yılına kadar imzalanmış 7 milyar 500 milyon dolar tutarında sözleşmelerinin bulunduğunu söyledi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks