CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet’i kabul etti.

Kılıçdaroğlu: Halk perişan O lale devrinde.

Kılıçdaroğlu: Halk perişan O lale devrinde.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet’i kabul etti. Kılıçdaroğlu, yerel seçimler, ekonominin durumu, Katar’dan gelen uçak ve Suriye ile ilişkilerde gelinen son durumu değerlendirdi. ‘Halk perişan, Saray lale devri yaşıyor’ diyen Kılıçdaroğlu, ekonomik krizi yaratanın çözüm üretemeyeceğini belirtti. CHP lideri, Suriye konusunda ise Erdoğan’ın Esad’ın istediklerini yapma noktasına geldiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, yerel seçimler ve ittifak, İdlib mutabakatı ile ekonomik krize ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı:

Tombik

Bazı belediye başkan adaylarımız çalışmaya başladı. İttifak değil, dirsek teması olabilir. 24 Haziran’da iyi sınav vermedik. Kızdırdığımız gençlerin fikirlerine açığız.

Erdoğan, Suriye konusunda Rusya’nın, dolayısıyla Esad’ın her dediğini yapma noktasına geldi. Cihatçılar ağır silahları kime teslim edecek? Ağır sorumluluk aldık.

Sarayı, yeni uçağı var. Ejder meyvesi, badem sütü ile besleniyor. Halk perişan, Saray lale devrini yaşıyor. Tefeciler dahil, kimse hükümete güvenmiyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimler, Türkiye’nin Rusya ile İdlib konusunda vardığı mutabakat ve ekonomik krize ilişkin çarpıcı değerlendirmeler yaptı. CHP lideri, Cumhurbakanı Tayyip Erdoğan’a, “Halk perişan, Saray lale devri yaşıyor. Siz Türkiye’nin değil, hanedanın sorununu çözersiniz. Tefeciler dahil kimse hükümete güvenmiyor” eleştirisini yöneltti. Henüz belediye başkan adaylarının resmileşmemesine karşın bazı yerlerde adayların fiilen sahada çalışmaya başladığını belirten Kılıçdaroğlu, ittifakın, tabanda doğal dirsek teması şeklinde gelişeceğini kaydetti. AKP ve MHP’nin CHP’yi ittifakla zayıflatma planlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Korkunun ecele faydası yok. Adana’yı da alacağız, Mersin’i de alacağız, Balıkesir’i de Uşak’ı da Ankara, İstanbul’u da alacağız. Kararlıyız, iddialıyız” dedi.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks