Yüzünüzün farklı bölgelerinde sık sık sivilceler çıkıyorsa bunun birçok farklı nedeni olabilir?

Yüzün farklı bölgelerinde görülen sivilcelerin nedenleri.

Yüzün farklı bölgelerinde görülen sivilcelerin nedenleri.

Yüzünüzün farklı bölgelerinde sık sık sivilceler çıkıyorsa bunun birçok farklı nedeni olabilir? En iyi tanı için doktora gitmeden önce, sizler için hazırladığımız yazımıza göz atabilirsiniz. İşte yüzün farklı bölgelerinde görülen sivilcelerin sebepleri

Yüzünüzün farklı bölgelerinde görülen sivilceler hastalık işareti olabilir. Bu sivilcelerin çıktığı bölgeye göre hastalık tahmini yapılabilir, erken tanı ile birlikte tedavi sürecini kolay bir hale getirebilirsiniz.

Tombik

Alında sivilce çıkması sıklıkla görülen bir durum olsa bile altında farklı bir sağlık sorunu yatıyor olabilir. Alın bölgesinde sıklıkla sivilce çıkmasının stres, uykusuzluk gibi sebepleri olabileceği gibi karaciğer, sindirim sistemi ve beslenme düzeyi ile ilgili sağlık sorunlarının da işareti olabilir.

Çene bölgesinde görülen sivilcelerin hormonal düzensizlikler ile doğrudan ilişkisi olduğu bilinmektedir.
Yapılan araştırmalara göre yüzün dış bölümlerinde ortaya çıkan sivilceler, hormonal dengesizlikler ve cilt yüzeyinde görülen tıkanıklıklar gibi sorunların işareti olabilir. Kullandığınız bakım ve kozmetik ürünlerini değiştirmeniz faydalı olabilir.

Detaylar, Haber Linki

80%
Awesome
  • Design

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks