Yaz Akademisi adı altında düzenlenen organizasyonlar.

Yaz kamplarında gençlerin beynini Marksist ideolojiyle yıkıyorlar.

Yaz kamplarında gençlerin beynini Marksist ideolojiyle yıkıyorlar!

Yaz Akademisi adı altında düzenlenen organizasyonlarla gençlerin beyni köhnemiş ideolojik öğretilerle yıkanırken, cemaatlere ve mütedeyyin insanlara karşı nefret aşılanarak toplum kutuplaştırılıyor. Ayrıca gelişim çağındaki gençlere Türk toplum ahlakına uygun olmayacak bir şekilde aynı ortamda aktiviteler yaptırılıyor.

Yaz ayının gelmesiyle birlikte öğrenim çağındaki gençlere yönelik düzenlenen yaz organizasyonları da başlamış oldu. Özellikle ideolojik bazı çevrelerin organize ettiği, kızların ve erkeklerin aynı ortamlarda beraber faaliyetlerde bulunduğu yaz organizasyonları Türk toplum yapısına uygun olmayan içeriklere sahiplik yapıyor.

Tombik

Daha önceden Türkiye Gençlik Birliği (TGB) ve Türkiye Liseliler Birliği (TLB’nin düzenlediği yaz kaplarındaki tehlikeye dikkat çekmiş, üniversiteli ve liseli gençlerin aynı ortamlarda bir arada bulunmaya zorlandığı Türk milletinin ahlaki yapısına uygun olmayan yaz organizayonları konusunda ailelerin dikkatli olması gerektiğini belirtmiştik.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks