Yargıtay Ceza Dairesi Başkanı B. K.’nun, polislere mukavemet uygulayan ve ifadesi alınması için karakola götürülen oğlu.

Oğlunu, karakoldan çıkartan Yargıtay üyesi.

Oğlunu, karakoldan çıkartan Yargıtay üyesi.

Yargıtay Ceza Dairesi Başkanı B. K.’nun, polislere mukavemet uygulayan ve ifadesi alınması için karakola götürülen oğlunu, ifadesini aldırmadan karakoldan çıkardığı öğrenildi. Serbest bırakılan oğul F. K. FETÖ üyesi olmakla yargılanıyor.

Veryansin.Tv’de yayımlanan habere göre; Yargıtay Ceza Dairesi Başkanı B. K.’nun, polislere mukavemet uygulayan ve ifadesi alınması için karakola götürülen oğlunu, ifadesini aldırmadan karakoldan çıkardığı öğrenildi. Anayasa Mahkemesi, Yargıtay ve Danıştay gibi yüksek yargı organlarında görev yapan FETÖ üyesi hakimlerin yargılandığı davalara bakan B.K.’nun karakoldan kurtardığı oğlu F.K.’nun da Bylock kullanıcısı olduğu ve KHK ile atıldığı, önümüzdeki ay da davası olduğu ortaya çıktı.

Tombik

BABASI KURTARMAYA GİTTİ, BAŞSAVCI VEKİLİ DESTEK VERDİ

Ankara’da geçen hafta çok ilginç bir olay yaşandı.

Olay şöyle gelişti:

Kulak Burun Boğaz doktoru olan F. K., Çankaya’da aracını hatalı park edince, trafik polisleri aracı çekti. K., aracın çekilmesine tepki gösterince trafik polisleriyle bir süre tartışma yaşadı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks