BtcTurk Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı sonucu 0-0

F.Bahçe'nin yıldızı patladı! Kırmızı kart...

F.Bahçe’nin yıldızı patladı! Kırmızı kart…

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe’de Ozan Tufan, Alper Potuk ve Nabil Dirar maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, aldığı müdahale nedeniyle rakibin kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu.

Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalırken Ozan Tufan mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

Tombik

Kötü bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Ozan Tufan, uzun süredir kaçan gol fırsatlarına da vurgu yaptı.
Kaçırdıkları fırsatları değerlendirmeleri gerektiğini söyleyen Ozan Tufan, “Önemli olan takıma katkı sağlayabilmek. Bugün istediklerimizi yapamadık, iyi futbol sergileyemedik. Önümüzde önemli bir Göztepe maçı var. O maçta üç puanı almamız gerekiyor. Kaçırdığımız goller var, bunları atmamız lazım. Yapamadığımız zaman üzülüyoruz. Daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Yeni Malatyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Fenerbahçe’de Ozan Tufan, Alper Potuk ve Nabil Dirar maçın ardından açıklamalarda bulundu. Ozan Tufan, aldığı müdahale nedeniyle rakibin kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu.

Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalırken Ozan Tufan mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks