Yardımcılarınız ben de politika yapacağım diyorsa onları kapının önüne koyun.

Politika yapanı kovun.

Politika yapanı kovun.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Yardımcılarınız ben de politika yapacağım diyorsa onları kapının önüne koyun” talimatı verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin geçtiği zor dönemde CHP’li belediye başkanlarının çözüm üretmek zorunda olduğunu vurgulayarak, “Türkiye ekonomisinin yerelde yüzde 50’den fazlasını yönetir hale geldiğimize göre temel konularda ortak hareket etmemiz lazım” dedi. Kılıçdaroğlu, 7 temel ilkeyle belediyelerin yönetileceğini belirterek, “Belediyede politika yapacak kişi yalnızca belediye başkanıdır. Yardımcılarınız ben de politika yapacağım diyorsa onları kapının önüne koyun. Partinin genel başkanı olarak söylüyorum. Falan milletvekili telefon etti, şunun yakını falan. Hiç dinlemeyeceksiniz” diye konuştu. Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanları Çalıştayıaçılış konuşmasında özetle şunları söyledi:

Tombik

Çözümler üretmeliyiz: Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı halkın demokrasiye olan bağlılığının başarısıdır. Halk bizi şöyle görüyor: Bu sorunu çözerse CHP çözer. Türkiye ekonomisinin yerelde yüzde 50’den fazlasını yönetir hale geldiğimize göre temel konularda ortak hareket etmemiz lazım. Bütün belediyelerimiz ortak hedefler, projelerden yola çıkarak kendi çalışmalarını yürütecekler.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks