Mars’la ilgili araştırmalar hızını iyice artırdı. Kızıl gezegene yeni araçlar gönderildi

Mars'tan gelen kareler kan dondurdu! Dünyayı şoke etti!

Mars’tan gelen kareler kan dondurdu! Dünyayı şoke etti!

Mars’la ilgili araştırmalar hızını iyice artırdı. Kızıl gezegene yeni araçlar gönderildi, hatta Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk çılgınlık yaparak, Roadster arabasını Mars’a yollamıştı. Mars’ın sırları bilimsel araştırmalarla aydınlatılmaya çalışılıyor. Diğer yandan kızıl gezegenle alakalı iddialar da devam ediyor. Mars’ta kameralara yansıyan sıra dışı bir görüntü şu sıralarda Facebook başta olmak üzere sosyal medyada büyük ses getirdi. Birçok insan şaşkınlık verici görüntü hakkında yorumda bulundu. NASA ise herhangi bir açıklama yapmadı. İşte detaylar…

Mars hakkında yıllardır birçok iddia ortaya atılıyor. Son günlerde sosyal medyaya damgasını vuran bu fotoğraf ilginç tartışmalara neden oldu. Komplo teorisyenleri fotoğraftakinin uzaylı savaşçı olduğunu ileri sürdü.
Uzaktan bakıldığında ne olduğu belli olmayan cisme biraz daha yakınlaştırıldığında ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor.

Tombik

Elbette NASA’nın bu konuda bir yorumu yok; ancak görüntüyü izleyen UFO meraklıları ‘uzaylı savaşçı’ yorumlarını yapmakta geri durmuyor.

Sadece uzaylı savaşçı değil, başka bir fotoğraf daha tartışmaların odak noktasında. NASA’nın kaydettiği bir diğer görüntüde ise net bir şekilde görülen cisim, büyük bir heyecana yol açtı.

Detaylar, Haber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks