Vatandaşa domuz eti ve at eti yediren firmalar tek tek ortaya çıktı

Vatandaşa domuz eti ve at eti yediren firmalar tek tek ortaya çıktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş ürün satan gıda teröristlerini ifşa etti. Bakanlık yaptığı denetimlerde birçok ilde vatandaşa domuz eti ve at eti yedirildiğini gözler önüne serdi. Sucuk, kavurma, et döner, tavuk döner, sosis, salam, kıyma ürünlerinde at eti, kanatlı hayvan eti ve domuz etine rastlanıldığı bildirildi. İşte halka domuz eti yediren o markalar….

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerde, vatandaşa domuz eti ve at eti yediren firmalar gözler önüne serildi.

Tombik

EN ÇOK İSTANBUL’DA RASTLANDI

Tarım ve Orman Bakanlığı ‘Taklit ve Tağşiş’ listesini yeniledi. Son tahlillerde 618 firmanın 1211 parti üründe taklit ya da tağşiş yaptığı tespit edildi. İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere bir çok şehirdeki denetimlerde rastlanan hileler tek tek açıklandı. Sahtecilik yapılan ürünün, 130’u İstanbul’da, 73’ü Ankara’da, 123’ü İzmir’de, 101’i Adana’da, 56’sı Diyarbakır’da ve 65’i Bursa’da bulundu.

İŞTE VATANDAŞA DOMUZ ETİ YEDİREN ALÇAKLAR

Manisa’daki bir dinlenme tesislerinin ‘dana etli orman kebabında’ ve Tekirdağ’da ‘köfte harcı’ satan bir dükkânda domuz eti bulundu. Kocaeli’de Gurme isimli markanın Macar Salam Hamur Harcı’ndan domuz eti çıkarken, kangal fermente sucuktan da domuz eti çıktı.

Detaylar, HAber Linki

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Enable Notifications OK No thanks